Pellet és brikett felvásárlás

Folyamatosan keresünk hazai és nyugat-európai partnereink részére nagy tételben rendszeres vagy időszakos szállítással jó minőségű, Magyarországon gyártott pelletet és brikettet. Ha ön pellet vagy brikett gyártásával foglalkozik, érdemes elgondolkoznia azon, hogy termékét nyugat-európai piacon értékesítse. A pellet és a brikett gyártás a közeljövőben exponenciális növekedésnek fog indulni. A Magyarországon jelenleg termelő tucatnyi pelletgyár kapacitása nagy részét külföldi piacra termeli, hiszen hazánkban még nem alakult ki komoly fogyasztói piac.

Cégünk, az ECOTEQ Kft. brikett és pellet-gyártó gépeket, komplett technológiákat forgalmaz. Emellett kereskedelmi és tanácsadó tevékenységünknek fontos eleme, hogy összehozzuk a kínálati és a keresleti oldalt, növelve ezáltal a hazai biomassza energetikai hasznosításának elterjesztését, valamint ügyfeleink üzleti eredményességét.

Az eddig kizárólag ügyfeleinknek nyújtott ilyen irányú szolgáltatásainkat most kiterjesztjük, így ha ön pellet vagy brikett gyártásával foglalkozik és gondot okoz termékeinek folyamatos értékesítése, vagy nem kíván foglalkozni piackutatással, partnerkereséssel, tárgyalásokkal, mi szívesen levesszük az Ön válláról ezt a feladatot.

A REGISZTRÁCIÓT követően ide kattintva olvashatja legfrissebb megkereséseket partnereink részéről. Ha úgy gondolja, hogy terméke megfelel valamelyik partnerünk igényének, csak küldjön egy emailt, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot és segítünk az üzletkötési folyamatot lebonyolításában.